Polisi Penghantaran

Pembelian yang dilakukan sebelum jam 11 pagi setiap hari akan diproses, dibungkus dengan teliti dan dihantar / dihantar dalam hari yang sama. Kami akan menghantar e-mel pengenalan kepada anda setelah item anda dihantar. Anda boleh menggunakan ID penjejakan ini untuk memeriksa keberadaan bungkusan anda.

Kami ingin maklum bahawa tempoh penghantaran mungkin mengambil masa lebih lama daripada biasanya pada musim perayaan dan / atau jika bungkusan anda ditangguhkan untuk pelepasan cukai.

Setelah bungkusan anda dikirim, semua maklumat mengenai bungkusan anda akan dikendalikan oleh Syarikat Kurier.

Tempoh Penghantaran

3-5 hari bekerja untuk penghantaran di Semenanjung Malaysia.

5-6 hari bekerja untuk penghantaran ke Sabah dan Sarawak.

Bagaimana Jika Saya Tiada di Lokasi Penghantaran Semasa Penghantaran Sedang Dilakukan?

Anda mesti memastikan bahawa anda bersedia untuk menerima penghantaran di Alamat Penghantaran pada tarikh penghantaran seperti yang dipersetujui antara anda dan Tisora Beauty.

Sekiranya anda tidak tersedia dan penghantaran semula diperlukan, pihak kurier akan menghubungi anda untuk mengatur penghantaran semula. Sekiranya penghantaran semula diperlukan kerana anda tidak tersedia pada waktu yang dipersetujui, anda bersetuju untuk membayar Bayaran Penghantaran tambahan seperti yang dikehendaki oleh Syarikat Kurier.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0