Polisi Privasi

Tisora Beauty komited dalam melindungi privasi pelayar web dan pelanggan Tisora Beauty. 

Tisora Beauty amat menghormati dan menghargai kepentingan privasi pelanggan kami.

Tisora Beauty tidak akan sesekali mendedahkan maklumat pelanggan pada pihak ketiga kecuali untuk urusan atau servis berkaitan pembelian (contoh: urusan pos, semakan sekuriti ke atas kad kredit dan lain-lain yang berkaitan.)

Tisora Beauty tidak akan menjual nama, alamat, alamat e-mel, maklumat kad kredit atau maklumat peribadi anda kepada pihak ketiga (kecuali rakan kongsi yang mungkin anda pautkan ke laman web kami) tanpa kebenaran anda.

Perlindungan data adalah perkara yang dipercayai dan privasi anda penting bagi kami. Oleh itu, kami hanya akan menggunakan nama anda dan maklumat lain, yang berkaitan dengan anda dengan cara yang dinyatakan dalam Dasar Privasi ini. Kami hanya akan mengumpulkan maklumat sekiranya perlu bagi kami untuk melakukannya dan kami hanya akan mengumpulkan maklumat sekiranya relevan dengan urusan kami dengan anda. Kami hanya akan menyimpan maklumat anda selama kami dikehendaki oleh undang-undang atau yang relevan untuk tujuan yang dikumpulkan.

Anda boleh melayari laman web dan melayari tanpa perlu memberikan maklumat peribadi. Semasa lawatan anda ke laman web ini, anda tetap tidak dikenali dan tidak ada masa kami dapat mengenal pasti anda melainkan anda mempunyai akaun di Laman web dan log masuk dengan nama pengguna dan kata laluan anda. Sekiranya anda mempunyai komen atau cadangan, kami dengan senang hati menerimanya di alamat kami atau dengan menghantar e-mel kepada kami di tisorabeauty@gmail.com.

Sebagai alternatif, anda boleh menghubungi kami di +60199037013 – nombor telefon ini akan dibuka untuk menerima panggilan pada hari Isnin hingga Jumaat antara jam 9 pagi hingga 6 petang.

Kuki adalah fail maklumat kecil yang dihantar ke komputer anda dan disimpan di cakera keras anda. Sekiranya anda telah mendaftar dengan kami maka komputer anda akan menyimpan kuki pengenalan yang akan menjimatkan masa anda setiap kali anda melayari laman web Tisora Beauty, dengan mengingati alamat e-mel anda untuk anda. Anda boleh mengubah tetapan pada penyemak imbas anda untuk mengelakkan kuki disimpan di komputer anda tanpa persetujuan jelas anda.

Kami tidak akan berkongsi maklumat anda dengan organisasi lain selain syarikat berkaitan dan pihak ketiga yang berkaitan secara langsung dengan penghantaran produk yang telah anda beli dari laman web Tisora Beauty. Dalam keadaan luar biasa, Tisora Beauty mungkin diminta untuk mengungkapkan maklumat peribadi, seperti ketika ada alasan untuk mempercayai bahawa pendedahan itu diperlukan untuk mencegah ancaman terhadap kehidupan atau kesihatan, atau untuk tujuan penguatkuasaan undang-undang. Tisora Beauty komited untuk mematuhi Akta Privasi dan prinsip Privasi Nasional.

Sekiranya anda percaya bahawa privasi anda telah dilanggar oleh Tisora Beauty, sila hantarkan e-mel kepada kami di tisorabeauty@gmail.com dan kami akan menyelesaikan masalahnya.

Sekiranya anda ingin mengesahkan perincian yang telah anda kirimkan ke Tisora Beauty, anda boleh melakukannya dengan menghubungi kami melalui alamat e-mel atau alamat yang diberikan di bawah. Prosedur keselamatan kami bermaksud bahawa kami mungkin meminta bukti identiti sebelum kami mendedahkan maklumat. Bukti identiti ini akan berupa alamat e-mel dan kata laluan anda yang dihantar semasa pendaftaran. Oleh itu, anda mesti menyimpan maklumat ini dengan selamat kerana anda akan bertanggungjawab atas tindakan yang kami ambil sebagai tindak balas kepada permintaan dari seseorang yang menggunakan e-mel dan kata laluan anda. Kami sangat mengesyorkan agar anda tidak menggunakan fungsi memori kata laluan penyemak imbas kerana itu akan membolehkan orang lain yang menggunakan terminal anda mengakses maklumat peribadi anda.

Tisora Beauty sentiasa gembira mendengar daripada pelanggan kami. Tisora Beauty sentiasa berterima kasih atas masa yang anda habiskan dan memberikan pengetahuan yang kami perlukan untuk memastikan pelanggan kami benar-benar berpuas hati. Kami mahu anda kembali ke laman web ini dan mengesyorkan kami kepada rakan dan keluarga anda. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan atau maklum balas mengenai pernyataan ini, atau jika anda ingin kami berhenti memproses maklumat anda, jangan ragu untuk menghubungi pasukan Tisora Beauty, yang dengan senang hati akan menjawab sebarang pertanyaan yang anda ada.

Tisora Beauty berhak untuk mengubah dan mengubah Polisi Privasi pada bila-bila masa. Sebarang perubahan pada polisi ini akan disiarkan di laman web kami.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0