Terma Perkhidmatan

Selamat datang ke tisorabeauty.com. Laman web dan nama domain ini dimiliki dan dikendalikan oleh RIDAYU ENTERPRISE, No. Pendaftaran Perniagaan; CA0096405-M.

Akses ke dan penggunaan laman web ini dan produk dan perkhidmatan yang tersedia melalui laman web ini (secara kolektif, “Perkhidmatan”) adalah bergantung pada terma, syarat dan pemberitahuan berikut (“Syarat Penggunaan”). Dengan menggunakan Perkhidmatan, anda menyetujui semua Terma dan Syarat, yang, bersama dengan Polisi Privasi, dapat diperbarui oleh kami dari semasa ke semasa tanpa pemberitahuan. Anda harus memeriksa halaman ini secara berkala untuk mengetahui perubahan yang mungkin telah kami buat.

Terma dan syarat berikut berlaku untuk semua pesanan yang dilakukan oleh pelanggan (selepas ini disebut sebagai “anda”) dengan Tisorabeauty.com, selanjutnya disebut sebagai “Tisorabeauty”, “kami” atau “kami”, di laman web Tisorabeauty atau laman web mudah alih .

Dengan menggunakan tisorabeauty.com dan / atau membuat pesanan, anda bersetuju untuk terikat dengan terma dan syarat yang dinyatakan di sini (“Syarat”). Pastikan anda telah membaca dan memahami Syarat tersebut sebelum membuat pesanan anda.

Penyertaan sebarang produk di tisorabeauty.com pada waktu tertentu tidak menunjukkan atau menjamin bahawa produk ini akan tersedia pada bila-bila masa. Kami berhak untuk menghentikan produk pada bila-bila masa.

Kami berhak untuk mengubah Syarat-syarat ini dari semasa ke semasa tanpa pemberitahuan terlebih dahulu kepada anda. Versi Syarat yang akan berlaku untuk pesanan anda adalah seperti di tisorabeauty.com pada masa anda membuat pesanan.

Tisorabeauty ingin memberikan pengalaman terbaik dalam talian. Untuk mewujudkannya, kita perlu memastikan bahawa perkhidmatan kita berjalan seperti jam. Anda memahami dan bersetuju untuk tidak (i) menyiarkan, menghantar, menyebarkan semula, memuat naik, atau mempromosikan komunikasi atau kandungan yang boleh membahayakan atau memberi kesan negatif terhadap perniagaan, produk atau perkhidmatan kami; (ii) bertindak dengan cara atau menggunakan mana-mana peranti yang menyekat, merosakkan, mengganggu atau menghalang pengguna lain daripada menggunakan atau menikmati laman web Tisorabeauty, atau yang mempengaruhi keselamatan laman web ini, atau (iii) menggunakan apa-apa peranti atau percubaan untuk menggunakan mana-mana enjin, perisian, alat, ejen, skrip atau alat atau mekanisme lain (termasuk tanpa had labah-labah, bot, perayap, avatar atau ejen pintar) untuk menavigasi atau mencari laman web, atau menyalin kandungan dari laman web ini. Kami berhak untuk segera melarang akses ke laman web ini dan menutup akaun mana-mana pengguna yang melanggar ketentuan ini atau peruntukan lain dalam terma dan syarat ini.

Harga yang tertera di tisorabeauty.com tidak termasuk caj penghantaran. Kami menggunakan Poslaju / J&T Express untuk menghantar pesanan anda.
Harga tidak termasuk cukai import atau bea masuk. Cukai import / bea cukai akan dikenakan oleh pembawa anda semasa penghantaran dan Tisorabeauty tidak mengimbangi caj ini.

Sekiranya nilai pesanan anda melebihi had bebas tol di pasaran anda, bayaran tambahan akan dikenakan semasa penghantaran. Sila hubungi pejabat kastam tempatan anda untuk maklumat lebih lanjut.

Bayaran penghantaran untuk setiap pesanan akan berbeza, bergantung pada berat pesanan anda. Kos untuk setiap kaedah penghantaran ditunjukkan dengan jelas semasa proses daftar keluar.
Untuk maklumat lebih lanjut mengenai kos penghantaran sila kunjungi laman web Poslaju untuk maklumat lebih lanjut.

Setelah membuat pesanan, anda akan menerima pengesahan e-mel. Sekiranya atas sebab apa pun kami tidak dapat memenuhi pesanan anda, kami akan memberitahu anda secepat mungkin. Sekiranya kami sudah menerima pembayaran untuk pesanan tersebut, kami akan berusaha mengembalikan jumlah yang berlaku menggunakan kaedah yang sama yang digunakan untuk melakukan pembayaran. Sekiranya, atas sebab apa pun, pengaturan alternatif diperlukan, kami akan memberitahu anda dan meminta anda menghubungi Khidmat Pelanggan Tisorabeauty yang akan menyelesaikan pembayaran balik.

Tisora Beauty bersungguh-sungguh dalam menerima dan memproses pesanan dan akan berusaha untuk menghantar pesanan anda sesuai dengan pilihan penghantaran yang anda pilih.

Tisora Beauty berusaha untuk menghantar pesanan dalam waktu secepat mungkin dan mengikut urutan pesanan mereka. Kami berhasrat untuk menghantar dalam 2 hingga 5 hari bekerja setelah pengesahan pesanan. Walaupun kami bertujuan untuk menyampaikan dalam jangka waktu yang dikomunikasikan, pengiriman mungkin memakan waktu lebih lama kerana kejadian yang tidak dijangka. Sekiranya masa penghantaran melebihi 30 hari, anda mungkin membatalkan pesanan anda.

Sekiranya pesanan anda tidak sampai pada tarikh yang dijadualkan, sila hubungi Khidmat Pelanggan Tisora Beauty melalui telefon atau melalui e-mel.


Kami tidak menerima pengeluaran pesanan melainkan anda menerima barang yang rosak dan rosak. Cubalah pembelian anda dengan selesa di rumah anda sendiri dan jika anda perlu menghantarnya kembali kerana barang yang salah atau ukuran yang salah, anda boleh mengembalikan pesanan anda dari tarikh anda membuat pesanan sehingga 7 hari setelah penerimaan pesanan barang. Harap maklum bahawa anda akan menanggung kos pengembalian barang ke Tisora Beauty, kecuali dinyatakan sebaliknya oleh undang-undang hak pelanggan tempatan anda. Anda akan mendapat Polisi Pengembalian & Pertukaran penuh di tisorabeauty.com di sini.

Sekiranya anda ingin menukar barang yang rosak dan rosak, sila beri kami notis secara bertulis sama ada melalui pos, lebih baik melalui e-mel ke Perkhidmatan Pelanggan Tisora Beauty; sila kunjungi perkhidmatan pelanggan kami untuk maklumat hubungan.

Anda boleh membayar barang anda dengan menggunakan pembayaran terus dari bank utama di Malaysia termasuk Maybank2u, Cimbclicks, Bank Islam, RHB Online, FPX dan Hong Leong Bank sahaja. Anda akan diarahkan ke saluran pembayaran pilihan anda semasa meneruskan pembayaran.

Sekiranya terdapat kerosakan pada barang yang telah anda beli, Tisora Beauty mematuhi semua peraturan jaminan berkanun. Sekiranya anda mempunyai aduan mengenai kesalahan pembuatan barang yang telah kami jual, termasuk kerosakan yang berlaku dalam perjalanan, harap beritahu kami dengan mengembalikan barang tersebut kepada kami tanpa berlengah.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0